• Hoe kan ik meedoen?
  • Hoe kan ik meedoen?

Hoe kan ik meedoen?

Ik ben Maastrichtenaar

Iedereen kan en mag meedoen aan Common Carnaval. Je kunt komen helpen met het maken van de kostuums of het bouwen aan de wagen. Er zijn technisch ingewikkeldere taken, maar ook simpele klusjes. (Laat je dus niet weerhouden omdat je denkt dat je iets niet kunt.) Het belangrijkste is dat we elkaar in alle nieuwsgierigheid ontmoeten en gemeenschappelijk aan Common Carnaval bouwen in samenwerking met andere Maastrichtenaren, vluchtelingen en nieuwkomers.

Je kunt je opgeven om mee te doen via commoncarnaval@hotmail.com of je kunt naar het ‘Common Carnaval hoofdkwartier‘ komen. De Hoofdwacht aan het Vrijthof dient deze carnavalsmaand als info-centrum, huiskamer en naaiatelier. Het adres van de Hoofdwacht is Vrijthof 25.
Vind je bellen makkelijker? Dan mag dat via het tijdelijke Common Carnavals telefoonnummer: 0640743603.

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om mee te werken aan Common Carnaval maar wel een financiële bijdrage wilt doen, dan zijn wij zeer verguld. Op die manier kunnen we de materialen betalen die nodig zijn voor de wagen, alle pakjes en kunnen we zorgen voor een mooie verslaggeving van het project. Klik op de link onderaan deze pagina voor meer informatie.

Je kunt de Raad van 11 en Common Carnaval ook van harte ondersteunen door anderen op de hoogte te brengen over het project en het te posten op social media als facebook en twitter. Van Tasmanië tot Ijsland, New York en Brazilië, we mogen de wereld laten weten hoe trots we zijn op onze stad, carnaval en het project Common Carnaval!


We vermelden iedereen die meewerkt of het project sponsort met naam onder het kopje: Common Carnaval is mogelijk gemaakt door...